Communicatieskills

Ik ben soms (hehe) nogal wat (hehe) direct en het lukt me niet altijd goed om dingen netjes in te kleden. (Duh!) Toen God de blahblah uitgedeeld heeft, is hij mij vergeten.  Het is iets waar ik aan wil werken en binnen 3 maand een zichtbare verbetering in wil zien.

De laatste weken ben ik dan ook het land aan het afschuimen achter tips op commercieel en communicatie niveau.  Vrienden, kennisen, vreemden, … iedereen moet er zo’n beetje aan geloven. Ik moet en zal dit katje geselen. Never give up, never surrender! 🙂

En ik moet toegeven dat ik soms het gevoel heb dat dit een verloren gevecht is. De “Geef het op meisje, het zit niet in je” opmerkingen helpen ook niet echt.

En toch. De aanhouder wint, nietwaar?

Vandaag heb ik tot 2 keer toe eindelijk een serieus verschil gemerkt in de manier waarop ik een bepaalde communicatie aangepakt heb. Resultaat van mijn lopend onderzoek. Mijn eerste voelbaar resultaat.

De eerste was een communicatie die ik voor het werk aan het opbouwen ben. In het tweede geval hielp ik een vriend met het opbouwen van een motivatiebrief. In beide gevallen was mijn aanpak volledig anders dan vroeger. En vooral in het laatste geval was ik enorm blij met het resultaat.

Ik hoop dat er in het eindresultaat eveneens een serieuze verbetering te merken is. Al besef ik wel dat ik dit niet kan inschatten. Mijn enthousiasme zal me wel blind maken voor de feiten.

Nevertheless. There is improvement.

Mijn motivatie om door te gaan.

Advertenties

1 reactie »

  1. bjornv Said:

    Bedankt om te helpen met de brief, ik heb er ook wat van opgestoken… Leve de boomstructuur!!!


{ RSS feed for comments on this post} · { TrackBack URI }

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: