Het leven zoals het is – Immo weetjes

Wie denkt dat de e-mail links op Immo sites voor iets dienen, die heeft het mis. Waarschijnlijk verdwijnt al die mail rechtstreeks in de spam-folder.

Wie dacht dat Google Maps/Earth nergens goed voor was, die heeft het ook mis. Bij Vitrine hebben ze dat heel goed gezien, want daar kan je bij elk zoekertje klikken op een link die je lokale Google Earth opstart en inzoomt op de plaats waar het pand zich bevind. Echt wel handig om eens een kijkje in de buurt te nemen. Voor de minder it-minded-people-friendly immo sites raad ik aan om de google maps search engine toe te voegen aan de Firefox search-bar.

En wie dacht dat je in het Gentse geen nette woning kan vinden voor een beperkt budget, wel, … Die heeft het helemaal juist. 😦 De weinige kandidaten bevinden zich steeds in bedenkelijke straatjes gezellig gedecoreerd met vuilzakken, verroeste kinderwagens en gsm’end schorriemorrie op de hoeken van de straten. Ofwel huizen waar je bang bent te hard te niezen want het dak zou wel eens durven instorten.

Ahwell, the search continues. Area has been expanded to Aalst. In Geraardsbergen heb ik een bangelijk schone woning gezien voor een bangelijk lage prijs. Ware het niet dat de woon-werk afstand echt wel te gortig wordt had ik direct een telefonisch bod gedaan zonder nog te hoeven komen kijken.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: